Over Leen

Ik ben Leen Goossens –

welkom in mijn huis!

Ik heb in mijn loopbaan zowat alle HR-niveaus doorlopen. Van uitzendconsulente tot HR-directeur: ik heb het allemaal gedaan. Het grote voordeel is dat ik vanuit verschillende invalshoeken naar je HR-beleid kan kijken.

In 2010 ben ik met Let’s Goos begonnen. Ik zet al mijn expertise in om KMO’s op weg te helpen met hun HR-beleid en alle mogelijke valkuilen die daarbij komen kijken. Ik ga daarbij recht op mijn doel af en zoek naar concrete voordelen voor jouw KMO-onderneming en jouw werknemers.

  • Mijn stijl is open en direct. Maar daarnaast ben ik ook discreet, ongedwongen, ik ga voor resultaat en ik heb een sterk engagement.
  • Kwaliteit en bruikbaarheid primeren bij Let’s Goos.
  • Ik ga voor maatwerk en ik hanteer marktconforme, betaalbare tarieven. Daarnaast focus ik me op duurzame, langdurige samenwerkingen.

Als extern personeel-generalist, neem ik eerst kennis met je HR-project in een uitgebreid intakegesprek. Op basis daarvan werk ik een timing- en prijsvoorstel uit. Ook kan ik tijdelijk een deel van het personeelsbeleid overnemen, voor een aantal dagen per week, met bijhorende prijs per dagdeel.

Periodes van groei, crisis of hoogconjunctuur zijn kantelpunten binnen je organisatie. Iedereen loopt op de tippen van zijn tenen en op dat moment is het meer dan ooit belangrijk dat je ‘verder kijkt dan je neus lang is’.

In deze veranderende situaties, is het belangrijk om:

  • Aandacht te hebben voor je werkkrachten, hen naar waarde te schatten en altijd goed te blijven communiceren met hen. Ook wanneer het slecht gaat.
  • Na te denken over de profielen van de toekomst.
  • Constant oog te hebben voor de tevredenheid van je werknemers.

Kortom: je bedrijf is in constante ontwikkeling en Let’s Goos biedt je daarbij de nodige ondersteuning.

"Ik ken mijn bedrijf toch het beste?" Dit zou je kunnen denken, maar het zit complexer in elkaar dan dat. Werken met een externe partner bespaart geld én je wint aan flexibiliteit.

  • Je vermijdt kosten van een fulltime HR-werknemer. Wij hebben een ‘all-in’ dagprijs voor de dagen waarop wij HR-werk voor jou uitvoeren. Je kan dus ‘on the go’ onze hulp inroepen.
  • Als freelancer, reken ik een lager tarief aan dan de grote consultancybureaus.
  • We werken zonder een overbodige consultantstructuur. Jij en ik werken samen aan je project. Indien nodig, worden andere consultants ingeschakeld die hun expertise kunnen inzetten.

Meer weten over een potentiële samenwerking? Ik kom graag op persoonlijk gesprek, zodat we kunnen bespreken wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.
Contacteer me hier.