Hart in Beweging

Een prachtige video van een prachtige dag!

  • Nogmaals dankjewel aan iedereen die geholpen, gewandeld, gelachen, gefietst, gedanst, gezongen en genoten heeft! MERCI.

Let's Goos klanten vertellen

Ik leerde Leen kennen als peter bij een ondernemersopleiding. Ik ben nog steeds bijzonder blij dat ik toen de stap heb gezet om haar professionele hulp in te roepen binnen onze organisatie. Daar waar wij te kort schieten, brengt zij een waardevolle aanvulling wat betreft evaluatiegesprekken, de uitwerking van voordelen en de screening van toekomstige medewerkers.

Willems-DielsAnja Willems

Leen van Let’s Goos heeft een ‘no nonsense’ en ‘to the point’ aanpak, waar andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Voor ons bedrijf heeft ze een hands-on databank inzake HR en sociale wetgeving verwezenlijkt. De correcte info die ze geeft, zorgt voor heel wat rust in vele dossiers. Ze reikt niet enkel informatie aan, maar ze denkt oplossingsgericht met ons mee.

Let’s Goos is het lichtbaken in de woelige zee van sociale regelneven. Wij hebben Let’s Goos daarom ook al aanbevolen bij andere ondernemers.

DekeukelareDirk Ingelbrecht

Let’s Goos zorgde voor een mooi uitgestippeld HR-pad mét een top begeleiding voor, tijdens en na. Leen werkt gedreven en correct, kortom: Let’s Goos rocks!

Copco TravelYves Coppens

Let’s Goos is always by your side. Leen zorgde bij ons bedrijf voor juiste aanwervingen, het op punt stellen van ons arbeidsreglement en nog heel wat HR-gerelateerde zaken. De snelle, laagdrempelige, efficiënte en betaalbare aanpak van Let’s Goos zou ik iedereen aanraden.

Building BlocksDirk de Block

Door de tussenkomst van Let’s Goos, werden zaakvoerder en medewerkers op één lijn gebracht binnen een wettelijk kader. Als groeiende KMO kom ik veel onverwachte en energievretende problemen tegen. Let’s Goos brengt hier structuur in en samen komen we tot oplossingen. Ik zou het iedereen aanraden, je KMO kan doorgroeien zonder stress en Let’s Goos zorgt ervoor dat je daar effectief in slaagt!

ExpHairFrank Sprangers

Inspiratie

Events & Workshops

Let's Goos 4 Seasons -
Wendbaar en werkbaar werk

Structuur in de flexibiliteit.

  • Dinsdag 4 december
  • Officenter Geel